СЪДБАТА НА ЗАКРИТИТЕ УЧИЛИЩА В ХАСКОВО

Мнения, коментари

СЪДБАТА НА ЗАКРИТИТЕ УЧИЛИЩА В ХАСКОВО

Мнениеот kalina_74 на Нед Окт 19, 2008 10:26 pm

Моля, кажете ми какво ще се случи със закритите училища в Хасково?
Вече разбрахме,че няма да има училищни автобуси за децата от Болярово,та нали те живеят в квартал на Хасково и се сравняват с учениците отдругите квартали на града,но за разлика от тях нашите деца не могат пеш да се предвижват до училище нали? Та нали те съвсем доброволно са решили , че искат да учат в друго училище и никой не ги е поставил при свършен факт!??? И нали в тези безгрижни и евтини години ние родителите се чудим какво да правим с парите си, че защо да не натоварим семейният си бюджет и с пътни разходи? Но кой ли го е грижа за децата и родителите им,та нали в България всеки се спасява по еденично и материалната изгода е преди всичко.Общината закри някое и друго училище, обещаха общинарите сумати неща,прибраха паричките,а пък ние да духаме супата.
Сега се чува,че закритите училища / в частност това в Болярово / вече са продадени,а това значи , че няма никаква надежда в бъдеще дори това да е след 2-3 години да бъде отворено па макар като начално.Господин кмета изтъргува децата ни, замаза очите ни с лъжливи обещания, а сега защо пък да не продаде някое и друго училище?
Ако греша в преценките си или съм в заблуда моля, кажете ми ?
kalina_74

Назад към Образование